Από το πλευρικό μενού του «Φωτόδεντρου/e-yliko χρηστών» που βρίσκεται στο αριστερό μέρος κάθε σελίδας μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις παρακάτω επιλογές:

O σύνδεσμος ‘Συχνές Ερωτήσεις’, που βρίσκεται στο πλευρικό μενού του «Φωτόδεντρου/e-yliko χρηστών», ανοίγει τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) για το αποθετήριο «Φωτόδεντρο/e-yliko χρηστών».

O σύνδεσμος 'Βοήθεια', που βρίσκεται το πλευρικό μενού, ανοίγει το εγχειρίδιο χρήσης του αποθετηρίου «Φωτόδεντρο/e-yliko χρηστών».

O σύνδεσμος 'Επικοινωνία', που βρίσκεται στο πλευρικό μενού του «Φωτόδεντρου/e-yliko χρηστών», οδηγεί στη σελίδα με τα στοιχεία επικοινωνίας των συντονιστών και της ομάδας υποστήριξης. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρατήρηση, απορία ή πρόταση επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του «Φωτόδεντρου/e-yliko χρηστών» στο e-mail: eyliko-ugc@photodentro.edu.gr.

Οι επιλογές 'Ακολουθήστε μας στο Facebook' και 'Ακολουθήστε μας στο Twitter', που βρίσκονται στο πλευρικό μενού του Φωτόδεντρου παρέχουν συνδέσμους προς τις σελίδες του Φωτόδεντρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter, από όπου μπορείτε να μαθαίνετε νέα για το Φωτόδεντρο και το Ψηφιακό Σχολειό.